“Dé partner voor al uw bouwplannen”

“Dé partner voor al uw bouwplannen”

Ketensamenwerking

Bouwgroep De Nijs – Soffers is reeds in diverse projecten ketenpartner. Samenwerkingsverbanden met terugkerende opdrachtgevers en partnerschap met vaste onderaannemers en leveranciers is een terugkerend fenomeen. Ketensamenwerking met collega aannemersbedrijven leidt tot inkoopconstructies en logistieke optimalisatie.

Uitgangspunt bij ketensamenwerking is dat de toegevoegde waarde welke Bouwgroep De Nijs – Soffers en haar ketenpartners levert groter dient te zijn dan de initiële investering en de daarbij behorende financiële last. Als professionele partij leren wij dagelijks van de integrale samenwerkingen.

Duurzame huisvesting zal passen bij de gebruikers. Als maatschappelijk betrokken bouwer houden wij actief rekening met de eindgebruikers en de woningen als een geheel in de leefomgeving. In samenwerking met onze veelal innovatieve partners in diverse samenwerkingsvormen zetten wij in op onze verantwoordelijkheid voor duurzame en energie slimme technieken. Ook onze communicatieve aanpak en onze oplossingen dragen bij aan een efficiënte en zichtbare aanpak.