Dé partner voor al uw bouwplannen

Afspraak is afspraak betekent bij ons: doen wat je zegt

Altijd streven naar een gunstige prijs kwaliteit verhouding

Bekijk hier de projecten die wij te koop aanbieden

Te Koop

Vakantiewoningen

Vakantiepark Wulpdal

De voorverkoop van fase 3 van Vakantiepark Wulpdal is gestart. Er zijn slechts 23 kavels aan het water beschikbaar. Alle vakantiewoningen worden v.o.n. geleverd (dus geen 10,4% overdrachtsbelasting) en zijn voorzien van een complete inventaris. Deze vakantiewoningen worden traditioneel gebouwd onder de BENG -norm (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Daarnaast zijn alle woningen voorzien van een luxe keuken met A-kwaliteit inbouwapparatuur, warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming De prijzen voor deze unieke vakantiewoningen inclusief eigen grond zijn er al vanaf € 320.238,- (excl. btw).

Meer informatie vind je hier

Sas van Gent

Spontaan Sas van Gent

Welkom bij het woonproject Spontaan in het hart van Sas van Gent! Dit prachtige nieuwbouwplan biedt een veelzijdige mix van moderne woningen en appartementen die perfect inspelen op de behoeften van diverse bewoners.
– 5 eengezinswoningen met twee woonlagen;
– 4 eengezinswoningen met drie woonlagen;
– 12 appartementen;
– 7 huurwoningen: Deze hoogwaardige huurwoningen worden aangeboden door Woongoed Zeeuws-Vlaanderen.

Gelegen in het centrum van Sas van Gent, profiteert u van een prachtige verbinding met alle voorzieningen die dit levendige dorp te bieden heeft. Winkels, school en parken zijn allemaal binnen handbereik, waardoor het dagelijkse leven comfortabel en moeiteloos verloopt.

Van €288.000,- – €339.000 v.o.n. 
Meer informatie vind je hier

Putte

Den Nieuwe Hoorn

21 grote en luxe nieuwbouwappartementen op de begane grond, 1e- en 2e verdieping met eigen berging, een zonnig terras en/of balkon en ruime gelegenheid tot parkeren op eigen terrein.

Deze exclusieve woningen maken onderdeel uit van een nieuw te bouwen complex in het centrum van het dorp gelegen aan de Breestraat/ hoek Antwerpsestraat kort nabij de grens met België en omringd door alle dorpsvoorzieningen zoals winkels, scholen en ontspanning.
Van €348.000 v.o.n.

Meer informatie vind je hier

Huijbergen

Canadaplein

12 luxe koopappartementen op 1e- en 2e verdieping met lift en eigen berging, een zonnig terras en/of balkon en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Deze grote en exclusieve 3- en 4 kamerappartementen maken onderdeel uit van een nieuw te bouwen multifunctioneel complex in het hart van het dorp, gelegen aan het Canadaplein, kort nabij alle dorpsvoorzieningen en de uitvalswegen, de bossen en het buitengebied.
Van €372.000 – €512.000 v.o.n.

Meer informatie vind je hier

Fase 3

Sint maartensdijk

Deze drie vrijstaande woningen combineren de duurzaamheid van nu met de uitstraling van toen. Geheel gasloos, uitgerust met een energiezuinige luchtwarmtepomp en gebouwd volgens de nieuwste BENG-normen (Bijna Energie Neutrale Gebouwen), zijn deze woningen klaar voor de toekomst!

De woningen worden gebouwd met oog voor detail en vakmanschap. De authentieke gevels en subtiele details zorgen ervoor dat deze nieuwbouw naadloos past in het karakteristieke straatbeeld van Sint-Maartensdijk.

Met een perceel vanaf maar liefst 474 m² en een woninginhoud van circa 656 m³ geniet je van volop ruimte, zowel binnen als buiten. Lees hier meer over het project.

Fase 6

Sint Maartensdijk

11 royale en luxe woningen (starters, doorstromers en senioren, alleenstaanden, stellen en/of gezinnen) met grote tuin, berging en eventueel slaapkamer/badkamer begane grond.

Deze exclusieve woningen aan de frank van borselenstraat in Sint-maartensdijk maken onderdeel uit van een nieuw te bouwen serie woningen en woonwijk in ontwikkeling smerdiek-west. Lees hier meer over het project.