“Dé partner voor al uw bouwplannen”

Onze werkgebieden

Bouwgroep de Nijs – Soffers is een ontwikkeld bouwgroep die een breed scala aan werkzaamheden uitvoert. En voor bijna al uw vastgoed vraagstukken samen met u tot een plan en realisatie kan komen.

 • Vrijstaande woningen
 • Collectief Particulier Opdrachtgever  (CPO)
 • Geschakelde woningen
 • Appartementen
 • Wooncomplexen
 • Woningverbetering
 • Renovatie
 • Energiebesparende maatregelen
 • Woon Zorgcomplexen
 • Medische Centra
 • Begeleid wonen
 • Woningaanpassingen (WMO)
 • Kantoren
 • Loodsen
 • Bedrijfsgebouwen
 • Scholen
 • Multi Functionele Centra
 • Commerciële ruimten
 • Brandweerkazernes
 • Hotels
 • Restaurants
 • Cafe’s
 • Vakantie woningen
 • Vakantie parken

Wonen. Iedereen heeft een plaats nodig om te wonen. Bouwgroep De Nijs – Soffers is de specialist in wonen. Van het bouwen van vrijstaande woningen in opdracht tot het ontwikkelen en realiseren van complete woonwijken. Maar ook het renoveren en energiezuinig maken van bestaande woningen behoort tot de kennis en ervaring.

Zorg. Bouwgroep de Nijs – Soffers is uw partner voor vastgoed(ontwikkeling) in de zorg. Of het nu gaat om woning aanpassingen voor specie zorg of het turn-key ontwikkelen of enkel het realiseren van huisvesting voor complete woongroepen. Voor al uw wensen in Zorg-vastgoed kunnen we een passende oplossing bieden.

Werk. Om je werk te kunnen doen is er in vele gevallen vastgoed benodigd wat gerealiseerd en onderhouden moet worden. Voor het onderhoud van uw (commercieel) vastgoed staat er een vast onderhoudsteam ter beschikking.

Ook het ontwikkelen en realiseren van al het vastgoed dat u nodig heeft om uw bedrijf te kunnen runnen kan Bouwgroep de Nijs – Soffers behoort tot de mogelijkheden.

Hierbij staat voorop dat we u ontzorgen, waardoor u de focus kunt houden op uw core business.

Recreatie. Van vakantiewoning tot vakantiepark tot hotel. Ook in de recreatie sector is Bouwgroep de Nijs – Soffers uw partner. Wij kunnen uw plannen omzetten in realiteit. Door mee te denken in de ontwikkeling en uitwerking van uw plannen kunnen we samen met u een mooi eindresultaat bereiken.

Wonen

Voor de realisering van uw woonwensen kunt u bij Bouwgroep de Nijs – Soffers terecht.

We realiseren woningen en appartementen onder andere in opdracht voor particulieren, woningstichtingen en beleggers,.

Daarnaast ontwikkelen en verkopen we ook in eigen beheer.

Voor de realisering van uw woonwensen kunt u bij Bouwgroep de Nijs – Soffers terecht.

We realiseren woningen en appartementen onder andere in opdracht voor particulieren, woningstichtingen en beleggers,.

Daarnaast ontwikkelen en verkopen we ook in eigen beheer.

Koperbegeleiding

Bij de bouw en  aankoop van een woning komt veel kijken. Er komen veel vragen op u af en beslissingen moeten worden genomen. Om dit in goede banen te kunnen leiden krijgt elke koper een vaste koperbegeleider aangewezen die hun vaste aanspreekpunt is voor het gehele proces. Hier kunt u terecht met al uw vragen en wensen.

Helderheid

Helderheid, duidelijkheid en transparantie. Dat zijn de kernwoorden waar we voor staan. Of u nu een particulier bent die een woning koopt of een institutionele belegger, duidelijke afspraken zijn belangrijk. Bouwen is vertrouwen wordt wel gezegd en dat is ook zo. Uiteraard zijn de behoefte bij een particulier anders dan bij de professionele opdrachtgever. Samen maken we het, dat is het uitgangspunt

Zorgen

Gebouwen en projecten binnen de zorg zijn een belangrijk werkgebied voor Bouwgroep De Nijs – Soffers. Als geen ander realiseren we ons dat de kosten in de zorg steeds verder oplopen. Ook de huisvestingskosten spelen hier een belangrijke rol in. Door onze kennis en no-nonsens aanpak zijn wij in staat om de juiste, goede functionele gebouwen te realiseren tegen zeer concurrerende prijzen.

Van Ontwerp tot Realisatie

Door onze ruime ervaring met zorg-vastgoed en kennis in bouwsystemen te combineren met de eisen die gesteld worden aan zorg-vastgoed zijn wij in staat om functionele en betaalbare plannen te ontwikkelen en realiseren voor de zorgsector, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Ervaring & Betrokkenheid

In de loop der jaren hebben we vele projecten in en voor de zorg gerealiseerd. Hierdoor hebben we veel ervaring opgedaan met zorgvastgoed. Maar ook hebben betrokkenheid bij de verschillende soorten organisaties en doelgroepen ontwikkeld.

Woning aanpassing

We blijven tot steeds latere leeftijd thuis wonen. Veel mensen willen graag in hun oude en vertrouwd omgeving blijven wonen of in de nabijheid van hun geliefden. Om dit mogelijk te maken zijn er vaak aanpassingen nodig aan de woning om dit mogelijk te maken. Dit kan variëren van het aanbouwen van een slaap- en badkmaer op de begane grond tot het plaatsen van een traplift of invaliden badkamer.

Ook het realiseren van een bijgebouw “kangaroe” woning bij de mantelzorger thuis zien we steeds vaker.

Graag kijken we samen met u of we de benodigde aanpassingen vergunningsvrij kunnen realiseren. Indien dit niet mogelijk is kunnen we ook het gehele traject van de benodigde tekeningen, berekeningen en vergunningen verzorgen. Op deze manier zullen wij u zoveel mogelijk ontzorgen op dit gebied.

Werken

Nieuwbouw

Voor al u nieuwbouw en uitbreiding van uw bedrijfshuisvesting kunt u bij Bouwgroep De Nijs – Soffers terecht. Wij hebben de juiste kennis en ervaring in huis om uw plannen van idee om te zetten in realiteit.

Indien gewenst kunnen we het gehele traject van ontwerp tot vergunning tot realisatie voor u verzorgen.

Service & Onderhoud

Service en onderhoud aan uw bedrijfsgebouwen is essentieel. Uw gebouwen heeft u nodig voor uw bedrijfsvoering en zijn daarom belangrijk voor u. Onderhoud moet uitgevoerd worden op de momenten dat het u uit komt met een minimum aan overlast. Als ondernemer snappen wij dit als geen ander en zullen wij altijd inspelen op uw persoonlijke wensen.

Recreatie

Recreatie

Van restaurant tot hotel, van vakantie woning tot golfbaan. Ook in de recreatie hebben we ruime ervaring. Projecten in de recreatie vergen, door hun vaak individuele karakter,  een creatieve aanpak. Door de inzet van onze kennis en ervaring zijn we in staat om ook uw project te realiseren.

Participatie

Binnen de ontwikkeling van projecten in de recreatie hebben wij in het verleden reeds vele malen geparticipeerd in de ontwikkeling en de exploitatie.

Een andere mogelijkheid is het meedenken in het vinden van een investeerder en / of financiering om de realisatie van uw plannen mogelijk wordt.

Hierdoor kan er een win-win situatie ontstaan voor beide partijen.