Dé partner voor al uw bouwplannen

Afspraak is afspraak betekent bij ons: doen wat je zegt

Altijd streven naar een gunstige prijs kwaliteit verhouding

Uw partner in duurzame woningen

Totaal concept

Om snel en adequaat te voorzien in de behoefte op diverse werkgebieden hebben wij een concept ontwikkeld voor nieuwe woningen. Woningen die snel te bouwen zijn, flexibel zijn qua indeling en grootte en kant en klaar worden voorbereid in onze eigen fabriek. 

Duurzame woning voor het leven

Prefab woningen

Prefab is de afkorting van prefabricage en is inmiddels een populaire bouwmethode. Het houdt in dat de woning vooraf in onze werkplaats wordt gemaakt en vervolgens kant-en-klaar op locatie wordt gezet. Daarnaast heeft een Prefab woning veel voordelen op duurzaam vlak:

  • 35% Goedkoper dan een traditionele woning
  • Zowel koop als huur mogelijk
  • Energieneutraal
  • Onderhoudsarm


Wil jij meer weten hierover? Vul hieronder het formulier in en download onze brochure.

Houtskeletbouw

HSB Methode

 

De HSB-methode (houtskeletbouw) is een populaire bouwtechniek die steeds vaker wordt gekozen vanwege de vele voordelen. Het biedt een duurzame en energiezuinige oplossing, met uitstekende isolatiewaarden en een snelle bouwtijd. Door de flexibiliteit van hout als bouwmateriaal zijn er volop mogelijkheden voor maatwerk en aanpassingen, zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten. Daarnaast draagt houtskeletbouw bij aan een lagere CO2-uitstoot, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Met HSB combineert u comfort, duurzaamheid en efficiëntie in één bouwmethode.

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van de prefab woningen